Shpallje njoftimesh – Projekti ProSEED

Rezultatet Thirrje per propozim Dhjetor 2020

Shpallje.fituesi.tenderi.PIU.ProSEED.2020.06.pajisje.parukerie

Shpallje.tenderi.parukeria PIU.Proseeds

Anullim procedure tenderit PIU-ProSEED/2020/05

Automekanik shpallje Vendimi.KSHA.PIU-ProSEED

Parukeri shpallje vendimi.KSHA.PIU-ProSEED

Shpallje e fituesit te Tenderit me Nr Ref: PIU-ProSEED / 2020/05

Shpallje e fituesit te Tenderit me Nr Ref: PIU-ProSEED / 2020/05

Shpallje Tenderi me Procedure te Hapur

Anullim Tenderit.PIU-ProSEED-2020.04

Shpallje e Fituesit te Tenderit me Procedure te Hapur

Tender me Procedure te Hapur

Shpallje e fituesit te Tenderit

Anullim procedure tenderi

Njoftim – Projekti ProSEED – Shpallje tenderi / Procedure te hapur/Pajisje,aparatura për kabinetet e Kuzhinave

Njoftim – Projekti ProSEED – Shpallje tenderi / Procedure te hapur/Pajisje,aparatura për kabinetin e Parukerisë dhe Estetikës”

Njoftim – Projekti ProSEED – Shpallje tenderi / Procedure te hapur/Aparatura dhe pajisje të rënda për kabinetin e Kursit të trajnimit Profesional të Automekanikës

Rezultatet Thirrje per propozim Shkurt 2020

Rezultatet- Thirrje  per propozim Janar 2020

Rezultatet- Thirrje  per propozim Maj 2019

Rezultatet- Thirrje  per propozim Shkurt 2019

Njoftim – Projekti ProSEED – Shpallje tenderi / Procedure te hapur/Vegla Pune

Njoftim – Projekti ProSEED – Shpallje tenderi / Procedure te hapur/Paisje Kuzhine

Njoftim – Projekti ProSEED – Shpallje tenderi / Procedure te hapur/ Aparate dhe Paisje te renda

Njoftim – Punesimi per ne Qendren e Formimit Profesional ne Gjirokaster.

Njoftim – IDEA -Grant-Rezultatet e thirrjes per propozim Janar 2019

Njoftim – Punesimi per ne Qendren e Formimit Profesional ne Elbasan

Njoftim – Punesimi per ne Qendren e Formimit Profesional ne  Gjirokaster

Njoftim – Punesimi per ne Qendren e Formimit Profesional ne  Korce

Njoftim – Punesimi per ne Qendren e Formimit Profesional ne Durres

Njoftim – Punesimi per ne Qendren e Formimit Profesional ne  Shkoder

Njoftim – vendimi IGAC ne kuader te thirrjes se PROSEED/2018/08

Njoftim – Projekti ProSEED – Shpallje tenderi 

Njoftim – Projekti ProSEED – Thirrje per aplikim per grante 

Njoftim – Projekti ProSEED – Anullim procedure 

Njoftim – Projekti ProSEED – Shpallje tenderi / Procedure prokurimi.

Njoftim – Projekti ProSEED – Shpallje tenderi / Procedure prokurimi.

Njoftim 2 – Projekti ProSEED – tabela me rezultatet e vleresimit te aplikimeve ne kuader te Skemes se Granteve IDEA-Grant

Njoftim 1 – Projekti ProSEED – tabela me rezultatet e vleresimit te aplikimeve ne kuader te Skemes se Granteve IDEA-Grant

 Njoftim 2 – Projekti ProSEED -Shpallje fituesit te  tenderit-Furniture / Me procedure te hapur

Njoftim 1 – Projekti ProSEED -Shpallje fituesit te tenderit per paisje IT/ Me procedure te hapur