Postuar më: 02/06/2016

Paketa e thjeshtimit te procedurave – Ministri Ahmetaj letër bizneseve

Në vijim të konsultimeve të gjera me biznesin që Ministria e Financave ka ndërmarrë me qellim marrjen e propozimeve dhe sugjerimeve të tyre për thjeshtimin e procedurave tatimore dhe doganore në kuadër të hartimit të paketës së re fiskale, Ministri Ahmetaj i është drejtuar sot me një letër bizneseve për propozimet e mbërritura deri më tani dhe për t’i ftuar të dërgojnë mendimet/ propozimet e reja brenda afatit, në datë 20 qershor 2016, në adresën joinformalitetit@financa.gov.al.

Këtu gjeni letrën drejtuar bizneseve

 

Të rejat e fundit