Na kontaktoni

Orari zyrtar:
Nga e hëna deri të enjten: 08:00 – 16:30
Të premten: 08:00 – 14:00
(përveç ditëve të festave zyrtare)
Zyra / Adresa postare:
Drejtoria e Avokatit të Tatimpaguesit
Drejtoria e Përgjithshme e Politikave Makroekonomike dhe Çështjeve Fiskale
Ministria e Financave dhe Ekonomisë
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Ndërtesa Nr. 3, Tiranë, Shqipëri