Postuar më: 14/06/2019

Inspektorati i Punës dhe APP, marrëveshje bashkëpunimi në funksion të zbatimit të Kodit të Punës nga operatorët ekonomikë, pjesëmarrës në prokurimet publike, si dhe mbrojtjes së të drejtave të grave në marrëdhëniet e punës

Sorry, this entry is only available in Shqip.