Postuar më: 13/09/2021

Ankandi Obligacione 7- vjeçare me kupon fiks u zhvillua më 13.09.2021, me raport mbulimi 1.49 si dhe normë interesi 4.01%. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: https://www.financa.gov.al/2021-2/