Postuar më: 21/01/2020

Ankandi i Obligacioneve 2-vjeçare u zhvillua më 20.01.2020, përkatësisht me raport mbulimi 1.12 si dhe normë interesi 2.25 %. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: http://www.financa.gov.al/2020/

Ankandi i Obligacioneve 2-vjeçare u zhvillua më 20.01.2020, përkatësisht me raport mbulimi 1.12 si dhe normë interesi 2.25 %. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: http://www.financa.gov.al/2020/