Postuar më: 14/09/2021

Ankandi Bono Thesari 3- mujore u zhvillua më 14.09.2021, me raport mbulimi 1.08 si dhe normë interesi 1.07%. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: https://www.financa.gov.al/2021-2/