Numri Jeshil për Qytetarin

Denonconi Korrupsionin me Fondet Publike / Telefononi në numrat: 0800 – 1963 / 04 – 228 – 1000

Denonconi veprimet Korruptive në Ministrinë e Financave dhe Institucioneve në varësi të saj!