Donacione

Informacion i rëndësishëm për të gjithë të interesuarit për donacionet dhe kontributet për familjet e prekura nga tërmeti.

Për çdo pyetje apo paqartësi lidhur me dhurimin përmes: https://e-albania.al/dhuro mund të kontaktoni në adresën raporto.emergjenca@financa.gov.al

Kjo video tutorial ju tregon hap pas hapi se si të dhuroni online përmes https://e-albania.al/dhuro