Postuar më: 15/07/2020

Ankandi i Obligacioneve 5-vjeçare reference u zhvillua më 15.07.2020, me raport mbulimi 0.73 si dhe normë interesi 3.69%. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: http://www.financa.gov.al/2020/