Postuar më: 24/07/2020

Ankandi i Obligacioneve 10-vjeçare me kupon fiks u zhvillua më 24.07.2020, me raport mbulimi 1.57 si dhe normë interesi 5.22%. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: http://www.financa.gov.al/2020/