Postuar më: 06/01/2020

Ankandi i Obligacioneve 10-vjecare me kupon fiks u zhvillua më 06.01.2020, përkatësisht me raport mbulimi 1.42 si dhe normë interesi 5.29 %. Informacion më të detajuar mund të gjeni në linkun: http://www.financa.gov.al/2020/