Lajme flash

Preambul

Kemi vizionin dhe guximin që duke ndryshuar vetveten, të ndryshojmë shoqërinë dhe vendin. Të(...)

Preambul
Integrimi në Bashkimin Europian
Integrimi në Bashkimin Europian

Marrja e statusit të vendit kandidat dhe fillimi i bisedimeve për anëtarësimin në Bashkimin Evropian do të(...)

Programi i Qeverisë 2013-2017

Puna Ministrisë së Financave në 300 Ditët e Para të(...)

Programi i Qeverisë 2013-2017
Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë

Qeveria angazhohet për të rikthyer besimin e publikut në një Shqipëri më të sigurt, ku forca e ligjit(...)

Shteti i së Drejtës dhe demokratizimi i shoqërisë

Ratifikimi i huasë me FMN

Ratifikimi i huasë me FMN

Shqipëria është duke u përballur me sfida serioze ekonomike. Ritmi i rritjes së ekonomisë është ngadalësuar ndjeshëm nga viti në vit. Nga një rritje ekonomike me rritje mesatare 6 % në tremujorin e tretë të vitit 2013 arriti me  -2.6 %. Kriza financiare globale nuk u trajtua me kujdesin e duhur, duke mos pasur një ide të qartë të kohëzgjatjes së saj dhe mënyrat e transmetimit në ekonominë e vendit. Ngadalësimi në(...)

më shumë
DENONCONI  0676054545 (WhatsApp, Viber)

DENONCONI 0676054545 (WhatsApp, Viber)

Denonconi përfshirjen e administratës fiskale në aktivitete elektorale 0676054545 (WhatsApp, Viber)

më shumë